keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Väsymys

Meilläpä ei nukuttu viimeyönä, sillä nyt se saamarin räkätauti tarttui pienimmäiseen. Itkeskeltiin vähän väliä koko yön ja lopulta klo.4 kuului vieno ääni: äiti nälkä. Raukalle ei eilen maistunut ruoka ollenkaan ja nyt sitten yöllä nälätti.
Yöllä kun yksi herää itkemään niin takuuvarmasti herää muutkin. Vanhemmuuden etuihinhan kuuluu kulkea silmät ristissä ja haaveilla edes yhdestä yöstä jolloin ei tarvitsisi herätä.Niin ja asiaan tietysti kuuluu miehelle kiukuttelu ja väsymyksestä valittaminen. Kovaan ääneen ettei vaan jäisi epäselväksi keltään kuinka väsyneitä olemmw.
Moni ajattelee että itseppä kakaras väänsit mutta korjaan hiukan, väänsimme ne yhdessä, toki tein kovimman työn tai no mistäs minä voin tietää kuinka kovasti toinen väänsi.
Vanhimmalla Tytöllä alkoi eilen syysloma koulusta, joten ollaan päivä tyttöjen kesken ja yritetään selviytyä vaikka silmät ristissä.(miten ne silmät saa ristiin, ei kokemusta)
Huomenna pakataan kimpsut ja kampsut ja suunnataan räkänokkien kanssa jojensuuhun. Mennään hiukan haukkaamaan happea pakokaasujen keskeltä. Niin ja morjestamaan rakasta mummua. (anoppia)
Nyt voi kyllä myöntää että loma tulee tarpeeseen vaikka 4 tuntia junassa näiden pienten mussukoiden kanssa ei aina ole niin ihanaa. ( kuka perkele keksi tehdä junista savuttomia)
Näin on tää mamma vetää röökiä aina kun siihen on mahdollisuus hyi minua huono esikuva lapsille hyi hyi. Ja että isäkin vielä tupakoi hyi hyi. En ole tavastani ylpeä vaikka en sitä peittelekkään.
No joo nyt on lähdettävä keittämään lisää kahvia niin ja tupakoimaan aamun pakolliset sauhut. ( eihän tehdä tästä sen isompaa numeroa tänks!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti