lauantai 11. lokakuuta 2014

Laatuaikaa

Tänään sain viettää laatuaikaa yksikseni vieraillessani Jorvissa pään mangneetti kuvauksissa. 
Kokemus oli mielenkiintoinen vaikka jännitin sitä etukäteen kaameasti, niin näin jälkikäteen on sanottava että ei se niin kauheaa ollut.
Olin varma että saan jonkin sortin paniikkikohtauksen tai että en kykene olemaan niin kauan liikkumatta. Mutta hyvin meni ja tuloksista kuullaan pain viikon päästä.
No miksikö kävin kyseisessä tutkimuksissa. 
Sain kuukausi sitten oudon kohtauksen kotona. jossa menetin hetkellisesti oikean silmän näkökyvyn ja puolet kasvoistani puutuivat, pelottavinta oli kuitenkin se etten yhtäkkiä kyennyt muodostamaan minkään sortin lausetta. Olen kärsinyt n vuoden verran päänsäryistä, jotka luultavasti johtuvat niskojen jumista. Kuitenkin suurin syy siihen että lääkäri päätti laittaa lähetteen mangneetti kuvaukseen oli se että,  minulta on neljä vuotta sitten poistettu oikeasta jalasta swannoma (Hermokasvain). Tämän tutkimuksen tarkoitus on siis pois sulkea kasvainten mahdollisuus pään alueella.
No toivotaan ettei mitään löydy vaan, että kohtaus johtui jostain muusta.
Kalevi oli sillä aikaa käyttänyt pikku prinsessoja seikkailulla kauppakeskus Sellon katolla, mielikuvitusta ei ainakaan puutu kun retkikohteita on mietitty. 
Kotona odotti lämmin ruoka ja väsyneet lapsukaiset.
Nyt alkaa jo itseäkin väsyttää vaikka takana on kahdentoista tunnin yöunet ja puolen tunnin päikkärit. 

Niin ja pitihän mun kertoa kuinka tauko räpläämisestä sujuu, no helppoa ei oo ollu sillä ystävät ovat ahkeria viestittelijöitä, mutta oon vaan ajatellut että kyllä ne jaksaa odottaa ja kun vihdoin tajusin laittaa koko puhelimen äänettömälle melkein jo unohdin koko kapistuksen olemassa olon. Ja olen huomannut huikean eron mm isompien tyttöjen keskinäisten kinastelujen vähentymisessä sekä kotitöitä on tullut tehtyä paljon enemmän. Niin ja on tullut enemmän kekusteltua ton "paremman osa puolen kanssa" suosittelen siis kaikille kokeilkaa ja kertokaa ihmeessä kokemuksistanne!

Huomenna on pakko yrittää räpsiä vaihteeks vähän kuvia joten palaillaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti