lauantai 4. lokakuuta 2014

Tulevaisuus

Me täällä vietellään tyttöjen viikonloppua, Kalevin riekkuessa Joensuussa. Ei sillä että oltaisiin jotenkin onnellisia isä papan häipyessä, päätettiin (muuten vaan)pitää tyttöjen juhlat vähän ilmapalloja ja keksejä, rentoa olemista ja retkeilyä. Tänään päästiin Tapiolaan moikkaamaan rakasta Jennaa ja tytöt näki Viltsu poikaa, sellanen kevyt viiden tunnin ulkoilu, jos neitokaiset sais vaikka ajoissa nukkumaan. Eilen luin Nealle iltasaduksi kirjaa nimeltä Tyttö joka purjehti satumaan ympäri itse rakentamallaan laivalla
(Catering m.valente)  kirjassa kirjoitettiin tulevaisuudesta mielestäni hyvin, se meni jotakuinkin näin:

Miten tehdään siis tulevaisuus? Tulevaisuus on eräänlainen muhennos, keitto, nykyisyyden ja menneisyyden sose. Niin tehdään tulevaisuus. Sekoitetaan kaikki mitä tapahtui tänään ja kaikki mitä teit eilen ja jokaisena päivänä ennen sitä ja kaikki mitä kuka tahansa, jonka ikinä olet tavannut, on tehnyt ja kaikki jotka hekin ovat tavanneet.

Niin ihanan sekavaa mutta niin totta ja voitteko kuvitella seitsemänvuotias lapsi tajusi heti ja sanoi että me aikuiset selitetään asiat vaikeasti, mutta tässä kirjassa asiat ovat juuri niinkuin hän ajattelee hmm pitäisiköhän mun huolestua he!
Nyt alkaa olemaan itselläkin jo vähän voimat veks sillee hyvällä tavalla ja niinkuin ystävälleni jo selitin että seuraavaksi on vuorossa pikaulkoilut,  pikailtapala, pikapesut, ja pika nukutus ( toivon mukaan) mun elämä on yhtä pikakelausta ja vain siksi että kaikki asiat mahtuisi yhteen päivään. Voi kun voisi välillä laittaa stopin päälle tai edes nauhoitukset.  No muistetaan kuitenkin kaikki joskus laittaa pause päälle ni jaksetaan paremmin!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ps.suuri hatun nosto teille kaikille jotka hoidatte lapsia ilman toisen aikuisen apua.
Kuvia taidan lisäillä vasta huomenna sen verta huono muisti että en muista mihin pistin piuhan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti