perjantai 21. marraskuuta 2014

Paketista

Niinkuin aikaisemmin kerroinkin olen ryhtynyt Buzzadoriksi lisää voi lukea täältä http://raakkuen.blogspot.fi/2014/11/tuote-testaaja.html ja viime viikolla posti toi kotiin paketin joka sisälsi Stabilon Easy ergonomics experts kyniä.
Lapset innoistuivat paketin sisällöstä niin että olisivat ruvenneet piirtämään oitis, taisi kynien pakkaukset olla aika houkuttelevia.
Siirsin ja toppuuttelin lapsia ja lupasin että piirrämme koko viikonlopun kyseisillä kynillä.Heh
Stabilon Easy ergonomics expert kynät ovat siis suunniteltu erityisesti tukemaan ja auttamaan lastasi kirjoittamaan oikein. Kynien muotoilu ja keveys on suunniteltu myöskin lasten tarpeita ajatellen.
Ne on kehitelty yhdessä eri ikäisten lasten ,tutkijoiden ja opettajien kanssa. Niiden erityinen muotoilu tukee lapsen kynäotetta ja niitä on suunniteltu sekä oikea että vasenkätisille.
Paketti sisälsi:
Easyergo- lyijytäytekynät sekä oikea että vasen kätisille
Easygraph- lyijykynät myöskin sekä vasen että oikea kätisille
Easycolor -värikynät ja nekin siis vasen sekä oikea kätisille

Kynät näyttivät oikeasti aika houkuttelevilta ja odotan innolla lasten mielipiteitä ja taitaa äitikin päästä rustailemaan.
Paketti oli siis erityisen mieluinen yllätys perheeseen jossa etenkin ekaluokkalainen ja viisivuotias ovat innokkaita piirtäjiä. Ekaluokkalainen joka kirjoittaa paljon koulussa ja kotona, tarvitsee kunnon kynät jotta homma pysyisi mielekkäänä.

Kynien arvostelu siis tiedossa lähipäivinä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti