sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivän mutinoita

Hyvää isänpäivää maailman parhaalle isälle, luki viestikentässä tänä aamuna niin minun, kun varmaan monen muunkin puhelimessa.
Mietin hetken ennen kuin painoin lähetä nappia, sillä en ole kuullut isästä moneen kuukauteen jos kännisiä itsesääli viestejä ei huomioida. Herra on vetänyt keittoa kesäkuusta lähtien ja loppua ei näy.
Olen edelleen vihainen ja katkera kuinka aikuinen ihminen voi toistaa virheensä aina vaan uudestaan. Eikö riittänyt se että hän hylkäsi minut, mutta ei nyt hän on hylännyt omat lapsenlapsensakkin.
Joo tiedetään alkoholismi on sairaus ja blää blää blää mutta millainen ihmisen täytyy olla ettei hän hae apua ongelmaansa.
Miksi se on niin vaikeaa?
No joo itsekkin viinan kanssa lätränneenä tiedän ettei se helppoa ole mutta jos motivaationa on omien lastensa hyvinvointi luulisi ettei kahdesti tarvitse miettiä kumpi on tärkeämpää.
Olen kiitollinen siitä että omilla lapsillani on maailman paras isä ja ettei heidän tarvitse isänpäivän lähestyessä miettiä päiväkodissa ja koulussa, että kenelle sen kortin taikka lahjan tekisi.
Tänä aamuna meidän sohvalta heräsi iloinen mies. Iloisten lasten ja hienojen lahjojen ja suukkojen kera aloitettiin taas hieno päivä.
Saan olla myös iloinen että isäni on yhä elossa, vaikka ei olekkaan läsnä sillä tiedän ettei kaikilla näin ole, joten koen väärin valittaa asiasta sen enmpää.
Viime viikolla tein taas loistavia löytöjä  huutonetistä ja perjantaina kotiin saapui muutama yllätyspaketti ja niistä lisää huomenna.
Pienin prinsessa nukahti jo yöunille ja on aika hemmotella perheen miehiä eli ensin on vuorossa karvaisen kaverin juoksuttaminen koirapuistossa ja sen jälkeen voisi nautiskella laatuajasta isomman ja vähemmän karvaisen miehen kanssa.
Kirjoittamisen takkuamisen vuoksi toivoisin että jos sinulla tulee mieleesi jokin mukava aihe josta haluaisit minun kirjoittavan laita ihmeessä kommenttia, huomioin mielelläni toiveita.
Niin ja hyvää isän päivää kaikille iseille tasapuolisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti