sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Meidän viikko




Niin hurahti viimeinen viikko väliaikaisena yksinhuoltajana ja Kalevin olisi tarkoitus palata hyvin levänneenä tulevan maanantain ja tiistain välisenä yönä.
Ensimmäinen viikko oli suht iisi niin musta kun lapsistakin, kunnes alkoi toisella viikolla näkyä selkeitä merkkejä isi ikävästä.
Havaittavissa on ollut lievää marinaa ja kiukuttellua jota onneksi tähän taloon mahtuu eli antakaa tulla vaan, kyllä mä kestän : )
Tänään katsottiin kuvia isistä sillä pikku tytöt olivat tyystin unohtaneet miltä se isimies oikein näyttikään, olivat huolissaan etteivät enää pitäisikään koko ukosta yhtään.
Viikko oli tuttuun tapaan tapahtumarikas.

Maanantai ilta vietettiin urheilutalolla, jonne lähdimme poikkeuksellisesti bussilla, oman kovan päänsäryn vuoksi. Esikoisen harjoittaessa judo taitojaan tatamilla yritin mä viihdyttää energisiä pikku prinsessoja, jotka keksivät jälleen mitä mielenkiintoisempia viihdytystapoja. (mm.käsillä seisontaa portaissa, toistensa tukanrepimistä sekä sinkoilua paikasta toiseen) ja voitte vaan arvailla oliko päänsärkyni kadonnut päästyämme kotiin.
Prinsessat ja Prinssi innostuivat leipomaan itselleen välipalakeksejä, ja näet oikein, meillä on joulukuusenkoristeita ympäri vuoden heh!


Tiistaina vuorossa olisi ollut ilta areenalla yleisurheilu harjotusten parissa mutta, koska edellinen ilta oli venynyt bussien odottelun takia pitkäksi ja pikku myy osoitti väsymyksen merkkejä päätin että tällä kertaa en leiki sankariäitiä ja jätin riskin ottamatta, vietimme koti iltaa.

Keskiviikko oli jälleen illoista mielenkiintoisin sillä neitien harjoitukset osuvat jokseenkin samoihin aikoihin ja pitäisi kyetä hakemaan kaksi lasta eri paikasta samaan aikaan ja kyllähän se tälläiseltä superäidiltä onnistuu.
Ensin kiskoin pikkutytöt urheilutalolle klo.17.00 jotta esikoinen pääsi jälleen tatamille, no sieltä keskimmäinen tanssiopistolle balettiin joka alkaisi 17.45 ja kummankin harjoitukset loppuisivat 18.30.
Me pikku myyn kanssa pyöräiltiin balettitunnin aikana kauppaan ostamaan äitille banaani ja neideille keksejä. (keksien avulla yritin pitää pienimmän neidieistä hereillä kotiin asti)
Tanssi tunnin loputtua balleriina kärryyn ja pikavauhdilla urheilutalolle jossa esikoinen odotteli pyöränsä kanssa.
Jee mä onnistuin tai oikeastaan mun reidet onnistuivat taas, vaikka seuraavana aamuna ei siltä tuntunutkaan.

Siskon balettitunnin alkua odotellessa


vauhdikas ja iloinen balleriina




Torstaina vuorossa oli koti-ilta sillä esikoisella on silloin vain partio läheisellä kirkolla ja kykenee kulkemaan sinne omin reisin. Tällä välin me kävimmme jumppaamassa läheisellä päiväkodin pihalla ja pääsimme aikasin nukkumaan.

Perjantaina huokaisin helpotuksesta ja sain täytettyä jääkaapin viikonlopulle, jonka olin päättänyt viettää kotosalla. Haettuani prinsessat hoidosta ja päästyäni kotiin alkoi tuttu iltapäiväkerhotalomme täyttyä ja kello viiden aikaan kun se vihdoin hiljeni tajusin harkitsevani kauan vihaaman ovikellon hankintaa.

Lauantai sujui tuunaillessa sekä lölliessä ja illasta kipaisimme pyörillä biltemaan hakemaan maalia,jonka käyttötarkoituksesta lisää myöhemmin.

menopelimme


Tänään ollaan vaan puistoiltu,tuunailtu ja hankittu tärkeääkin tärkeempiä asioita tori.fi palvelun kautta (näin sanoisi Kalevi joka varmasti ilahtuu ostoksistamme hih) niin ja kipaistiin saunassa kera pillimehujen, kipaistiin siksi että kun kolme prinsessaa saunoo samaan aikaan on se todella kipaisemista, "äiti mä haluun pois" hetken päästä eli n. 3 sekunttia "äiti mä haluun takas" jne.

Mutta nyt minä painan kauniin pääni tyynyyn jotta jaksan taas aamulla olla se superäiti kera muskelireisieni : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti